Om Cerakote

 

CeraKote

Cerakote er en Keramisk tynnfilm lakk. Den kommer i forskjellige serier med egenskaper for gi optimal beskyttelse i forhold til forskjellige problemstillinger. Rust, Varmebeskyttelse, Elektrisk skjerming, Varme konduktivitet. Kjemi og løsemidler. CeraKote kommer i forskjellige serier.

H-serie og E serie

H-serie er utviklet for å tåle Abrasjon (slite tålighet). Denne gir en ekstremt har overflate som beskytter mot rustangrep og tåler mye mekanisk slitasje. Samtidig som den har ekstremt god strekkfasthet i forhold til slitestyrken.  E-serien er en forbedring av H-serien. Den har litt mindre strekkfasthet men er mye hardere.  E- serien har foreløpig et begrenset fargeutvalg

 

C-serie

Høytemperatur serie. Denne lakken er beregnet på å gi en hard og kjemisk bestandig overflate, som har utmerket UV og Varmetålighet. Den tåler fra 350-1100 grader etter hvilken farge. Her finnes det også en del spesial farger som leder varme, for å erstatte krom finnish, for bruk på stempel hoder og sylindere turboer og inni eksosrør (bilindustri) Finnes også lakk beregnet på bruk på radiatorer og lignende. C-110 Mickroslick for bruk på glideflater ekstrem varme og kjemisk bestandighet.

 

C-Glacier

C-Glacier serie spesielt designet for bruk på eksosrør

 

MC-serie

Cerakote har også keramisk klarlakk i både H og C-serie som har ekstrem hefteegenskaper som blant annet kan legges direkte på polert aluminium og magnesium.

 

Ring oss for å få veiledning til å finne den lakken som løser din problemstilling best.